Blogs en YouTubers die wij volgen

Naast dat we een nu een tijdje zelf een blog hebben, houden wij er ook van om andere blogs en YouTube-kanalen te volgen. Voor het grootste deel hebben wij daar als zussen dezelfde smaak in. Vandaag delen wij een rijtje met onze favoriete blogs en YouTube-kanalen die wij alledrie in meer of mindere mate volgen. Kijk je mee?

1. GirlOnTheWhiteBike

Met stip op nummer 1 en niet helemaal onlogisch: GirlOnTheWhiteBike, het YouTube-kanaal van Elize. Helaas heeft Elize geen blog meer (behalve hier natuurlijk op Tussen3Zussen), maar op YouTube is zij wel zeer actief. Video’s over onder andere beauty en lifestyle. Elke week is het leven van Elize via een vlog te volgen (en heel soms zijn Hanneke en Marielle dan ook in beeld). Daarnaast komt er elke week een video online waarin Elize bijvoorbeeld een product reviewed, een shoplog doet of, zoals recent, een video opneemt met Julia (het dochtertje van Hanneke). Je kan je voorstellen dat Hanneke en Marielle vaste volgers zijn van dit kanaal.

 

2. Wil & Tien

Een ander YouTube-kanaal waar we alle drie frequent naar kijken is het kanaal van Wil & Tien. Willemijn en Martine zijn beste vriendinnen en allebei moeder van jonge kind(eren). Zij vloggen over hun dagelijks leven, moederschap, ondernemen en hun vriendschap. Wat wij vooral heel leuk vinden aan Wil & Tien is dat zij heel eerlijk kunnen zijn. Als zij een baaldag hebben of met grote wallen onder hun ogen lopen, omdat de kinderen hebben liggen spoken die nacht, dan laten ze dat ook zien. Ze schromen niet om gevoelige onderwerpen aan te snijden en zich kwetsbaar op te stellen. Heel leuk vinden wij dat!

 

3. A Cup of Life

A Cup of Life bestaat uit een blog (waar sporadisch iets opkomt) en een YouTube-kanaal (waar regelmatig vlogs verschijnen). Deze blog is opgericht door Shifra, die samen met haar man Hans een dochtertje hebben. Op de blog zijn vaak DIY’s te vinden (want: Shifra is heel creatief). Op het YouTube-kanaal vloggen Shifra en haar mans hun dagelijks leven. Wij vinden A Cup Of Life echt een feelgood-kanaal, van hele down to earth mensen die delen in hun vrolijke leven met hun dochtertje. Ook hier geld weer: het is een eerlijk kanaal, waarin niet alleen de successen en rijkdom worden gedeeld (zoals dat bij sommige andere vloggers wel eens kan zijn) maar ook eerlijk wordt gedeeld als er iets een keer niet zo goed of leuk gaat. Wij zijn fan!

 

4. Vera Camilla

Vera Camilla richt zich met name op YouTube. Momenteel heeft zij helaas een break, waardoor er even geen content online komt. Vera richt zich op beauty, maar is meer dan dat. Wat wij leuk vinden aan Vera is dat het een bescheiden en open meid is. Vera heeft last van angstklachten deelt hier openhartig over op haar kanaal. Ook richt zij zich op BodyPositivity (je lichaam accepteren zoals deze is en het niet meedoen aan het schoonheidsideaal waarin dun-zijn de maatstaf is). Dit vinden wij inspirerend.

 

5. Ikvrouwvanjou

Ook Ik vrouw van jou richt zich met name op YouTube. Op dit kanaal volg je Scarlet en Joyce, een stelletje die samen recent een kindje hebben gekregen. Joyce en Scarlet delen eerlijk over hun leven. Zo vloggen zij momenteel de mooie momenten en struggles van het verse moederschap. Verder zijn Scarlet en Joyce open over hun psychische problemen (anorexia en depressie). Inspirerende dames dus voor ons om te volgen!

6. Beautylab

BeautyLab is de beautyblog van Serena Verbon. Zij schrijft zowel blogartikelen als dat zij YouTube-video’s opneemt. Wat wij zo leuk vinden aan de blog’s van Serena is dat ze vaak heel uitgebreid en goed verzorgt zijn. Ze schrijft regelmatig ijzersterke reviews van producten of ingrediënten in beauty-producten. Dit in combinatie met prachtige foto’s is het een plezier om de artikelen te lezen. Een aanrader, wat ons betreft!

7. Sanny zoekt geluk

Als laatste in de rij: Sanny zoekt Geluk. Dit is de blog en het bijbehorende YouTube-kanaal van Sanny Verhoeven. Zoals de naam al doet vermoeden is Sanny constant op zoek naar manieren om gelukkig te zijn. Samen met haar man heeft Sanny een dochtertje en zijn zij in verwachting van hun tweede kindje. In haar blog’s en vlogs neemt Sanny je mee in de zoektocht naar gebalanseerd ouderschap, ondernemen en rust vinden voor jezelf. Hoewel wij Sanny echt een heel leuk mens vinden (daarom volgen wij haar ook), vinden we ook dat ze soms wat te zweverig kan zijn (of dingen nastreeft waar wij vanuit ons geloof anders in staan). Soms skippen we dus wel eens een video van haar. Maar vaak vinden we de content van Sanny juist ook heel leuk!

 

Ken jij nog een leuke blog of een leuk YouTube-kanaal die nog niet in dit rijtje staat?

Geplaats in categorie Personal, Vrijetijd met tags , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *