Feest: Tussen3Zussen bestaat 1 jaar (+ update blogschema)

Het is alweer even geleden dat wij als zussen samen begonnen nadenken over het starten met een blog van ons drieën. De ideeën werden steeds concreter, de plannen kregen steeds meer vorm en op 1 oktober 2018 was het zover: de lancering van www.tussen3zussen.nl. We bestaan dus alweer een jaar! Vandaag kijkt Marielle terug op het eerste jaar met de blog en deelt zij een update over het blogschema.

Klaar voor de start

Ik weet nog wel wat het wat voet in de aarde heeft gehad voordat de blog echt live ging. Veel bij elkaar komen, plannen bedenken, wikken en wegen. Een logo laten maken, de website in elkaar zetten, een fotoshoot plannen voor ons drieën. Maar na maanden vol voorbereidingen was het zover. Op 1 oktober was daar ons eerste artikel op www.tussen3zussen.nl! We waren zo nieuwsgierig naar wat voor reacties we zouden krijgen en die waren allemaal gelukkig heel positief en enthousiast.

Een jaar lang bloggen

Nu al ruim een jaar komen er een of twee keer per week artikelen online. Persoonlijke artikelen, reviews, recepten, van alles wat. Als ik terugkijk op afgelopen jaar dat denk ik vooral terug aan een aantal bijzondere artikelen. Zoals het artikel waarin we alle drie onze trouwjurk weer aan hadden. Dat was zo leuk om een keer te doen samen en hier te delen! Of het artikel van Elize over Bastogne Trifle (tot nu toe het best gelezen artikel op onze blog), maar eigenlijk nog meer toen ze haar zwangerschap aankondigde. Van Hanneke staan vooral haar persoonlijke artikelen mij goed bij. Wij zussen kennen haar natuurlijk al langer als een sterke en lieve mama en het is bijzonder dat zij nu ook hier op de blog daar meer over kan delen. Met name haar artikel over haar postnatale depressie vind ik daar een prachtig voorbeeld van!

Wat vooral natuurlijk leuk is dat jullie lezers onze blog steeds beter weten te vinden. We hebben echt lieve volgers en vinden het super bijzonder dat jullie meelezen over wat er speelt in ons leven en zo nu en dan ook een reactie achterlaten op onze blog of Social Media: super bedankt daarvoor!

Plannen voor de komende tijd

We hebben als zussen nog een hoop leuke plannen en ideeën voor de komende periode op onze blog. Je kan dus nog een hoop leuks van ons verwachten. Laat vooral ook vragen of ideeën voor ons in de reacties achter, we vinden het leuk om te horen waar jullie graag willen waar wij over schrijven (en waarover misschien juist ook niet).

Bolle buiken!

Zoals jullie wellicht wel weten zijn Elize en ik momenteel in of rond onze zwangerschapsverlof-periode. Dit maakt dat wij twee ook minder kunnen bloggen dan we normaal zouden doen. Voor de komende maanden zal er dus een baby-rooster zijn op onze blog. In plaats van twee artikelen per week (op de maandag en donderdag) zal er wekelijks tijdelijk maar 1 artikel online komen op de maandag. Zodra wij weer helemaal up en running zijn, zullen we de oude planning natuurlijk weer hervatten!

Voor nu: super bedankt voor het lezen en volgen van www.tussen3zussen.nl! Jullie hebben van ons eerste jaar een topjaar gemaakt!

Geplaats in categorie Personal met tags , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *