Een magisch 2019!

Aan mij de eer om het laatste artikel van 2019 te schrijven, hier op tussen3zussen. Het leek me passend om eens terug te blikken op mijn 2019! Voor mij was dit zo’n magisch jaar. Ik heb hele belangrijke en mooie momenten meegemaakt dit jaar en daar ben ik zo dankbaar voor. 2019 was voor mij een jaar om nooit te vergeten. En dit waiswaarom!

2019, zwangerschap, Kroatie, reizen, 2020, persoonlijk, tussen3zussen,

De positieve zwangerschapstest – 27 januari deed ik een zwangerschapstest en die was positief. We waren er al even mee bezig en nu was het zover! We konden een baby verwachten, wauw! Daarna volgden de eerste echo, het vertellen aan vrienden en familie en het groeien van mijn buik.

2019, zwangerschap, Kroatie, reizen, 2020, persoonlijk, tussen3zussen,

Reizen – Ik vind het leuk om te reizen en dat heb ik dit jaar ook gedaan. Toen ik net zwanger was (én hormonaal) ben ik met een vriendin naar Dublin geweest om een andere vriendin op te zoeken. Dat was zo onwijs leuk. Ook ben ik met Daniël naar Kroatië geweest. Even ertussenuit en heerlijk genieten. We hebben verschillende steden bezocht en daar hebben we ook echt heel erg van genoten. Onze laatste vakantie met z’n tweeën, maar toch ook weer niet.

2019, zwangerschap, Kroatie, reizen, 2020, persoonlijk, tussen3zussen,

Huizenjacht – Toen ik zwanger bleek te zijn werd de druk om een groter huis te vinden hoog. Dat wilde niet echt lukken. We hebben verschillende huizen bezichtigd maar het wilde niet vlotten. Gelukkig vonden we, wonder boven wonder, een prachtig huis. Een lot uit de loterij en wauw, wat zijn we daar nu blij mee. Het was even spannend, want we kregen de sleutel vier weken voor mijn uitgerekende datum. We hebben in twee weken geklust (met mega veel hulp) en twee weken na de verhuizing volgde het grootste hoogtepunt van 2019.

2019, zwangerschap, Kroatie, reizen, 2020, persoonlijk, tussen3zussen,

Emma – 5 oktober werd ik namelijk moeder, iets waar ik van kleins af aan al van droomde en nu was het zover. Na een zwagerschap van 9 maanden kwam daar de bevalling en de geboorte van Emma achteraan. Ik kan gewoon niet in woorden omschrijven hoe dat was. Het beste woord wat ik kan bedenken is: magisch! Ik ben zo enorm dankbaar voor Emma, mijn man en het huis waar we in kunnen wonen.

Mijn jaar was dus magisch mooi. Ik ben benieuwd hoe jouw jaar was. Ik zou het leuk vinden als je het deelt in de reactie!

Hoe was jouw 2019?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Personal met tags , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *