Interieur – de hal

hal, interieur, gang, inspiratie hal, inspiratie gang, kapstok, kapstok knoppen, behang gamma, heksagon bahang, Ik denk dat ik voor veel mensen spreek als ik zeg dat hun hal niet het mooiste plekje van het huis is. Het is een ruimte die als een van de laatste aan de beurt komt en waar niet veel energie in gestoken wordt. Dat zou bij ons ook het geval zijn. “De hal verven we wel even snel” zei ik dan ook toen we gingen verhuizen. Maar tijdens de verhuizing moesten we we wat aan onze hal doen en daar ben ik uiteindelijk heel blij mee! Ik laat je vandaag onze mooie hal zien!

Tijdens de verhuizing wilden we een aantal kamers goed aanpakken en een aantal kamers laten voor wat het was. We hadden maar immers twee weken om te klussen. De hal zouden we even snel verven en that’s it. Maar toen we wilde gaan verven bladerde de muur af. Kak. Mijn man heeft zijn best gedaan om de muur af te krabben, maar er was geen beginnen aan. hal, interieur, gang, inspiratie hal, inspiratie gang, kapstok, kapstok knoppen, behang gamma, heksagon bahang,Hals over kop gingen we naar de Gamma om behang uit te zoeken. Er was een korting op behang, dus dat was wel een meevaller. We kozen een groen/blauw hexagon-behang en diezelfde dag nog werd het op de muur geplakt. Wat een verschil. Fijn.

Toen we eenmaal bezig waren konden we ook meteen de kapstok ophangen. In ons vorige huisje hadden we houten knoppen en die wilde ik in dit huis weer. Na wat passen en meten hadden we de juiste opstelling en konden die ook in de muur.

hal, interieur, gang, inspiratie hal, inspiratie gang, kapstok, kapstok knoppen, behang gamma, heksagon bahang,Ik wilde graag een plankje boven de kachel, voor een sleutelbakje en een plek om post te dumpen. We vonden nog een mooi plankje tijdens de verhuizing en die hing Daniël op. Ik heb er twee planten, een fotolijst en kaarsjes neergezet om het gezellig te maken. De potten en  kaarsjes komen van Hema en de fotolijst van Desenio.
Ook wilde ik een schoenenrek. Dit houten rek vond ik heel mooi bij de rest staan en hadden mijn schoonouders toevallig nog op zolder liggen. Handig!

hal, interieur, gang, inspiratie hal, inspiratie gang, kapstok, kapstok knoppen, behang gamma, heksagon bahang,Al met al is onze hal een heel leuk plekje in ons huis geworden en ik word elke keer weer blij als ik binnen kom. En het leuke is dat het ons, op het behang na, niks heeft gekost. Alle spulletjes hadden wij (of Daniël’s ouders) nog liggen. Ideaal!

Is jouw hal mooi?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Huis met tags , , , , , , , ,

2 reacties op “Interieur – de hal”

  1. Prachtig geworden. Toevallig de hal een paar maanden geleden ook goed aangepakt. Nu zijn de keuken en de woonkamer aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *