Mijn bath Bucket + beste badder tips

bath bucket, klein bad, bad, badderen, lush, tips, bad tips, Ik ben dol op badderen. Toen ik nog thuis woonde had ik een bad en daar genoot ik enorm van. Heerlijk luieren, met eens serie aan, koekjes en thee erbij en na een uur was ik als herboren. Helaas had ik in mijn huisje waar ik daarna ging wonen geen bad. Ik miste dat zó erg! Ik heb toen lang gezocht naar een alternatief en eindelijk had ik iets gevonden. Inmiddels twee jaar later ben ik nog steeds fan van mijn plastic badje. Ik vertel jullie in dit artikel over mijn badje en ik deel jullie graag mijn beste badder tips!
Ik kocht twee jaar geleden dus een bath bucket. Een plastic badje waar ik precies in pas. Ik heb best lange benen (ik ben 1,86) maar het gaat prima in het badje. Ik pas er goed in. Wel met mijn benen opgetrokken, maar het blijft comfortabel. Toen ik zwanger was paste het op den duur niet meer, maar ik ga nu geregeld met Emma in bad, dat past dan weer wel. Ik ga echt vaak in mijn kleine badje. Sowieso één keer per maand, als het niet meer is.

bath bucket, klein bad, bad, badderen, lush, tips, bad tips,Dan nu over naar mijn 7 beste bad tips!

– Lush is mijn meest favoriete bad tip. Lush verkoopt heerlijke badproducten. Je moet van de geuren houden, maar ik vind het heerlijk. Ik gebruik het liefst hun bubbel bars, die geuren heerlijk én geven veel schuim. De Bath bombs zijn ook heerlijk. Die geven vaak een spektakel met kleuren in bad en ruiken heerlijk.

– Maak er een moment van. Pak wat lekkers te eten en drinken, kies iets wat je kan doen (boek lezen of een serie kijken). Laat de boel de boel en geniet.

– Hou altijd een handdoekje in de buurt. Zijn je handen nat van het badderen en wil je een koekje pakken of een ander Yooutube filmpje aanzetten. Niet lekker. Een handdoekje is dan niet verkeerd!

– Steek kaarsjes aan en doe het licht uit. Zo kan je echt tot rust komen en helemaal zen worden.

– Vul je bad niet helemaal. Zo kan je, als je bad afkoelt, nog warm water erbij doen. Schuim helpt ook tegen het afkoelen van je bad, dat is ook handig (en lekker)!

– Roep door heel het huis dat jij in bad gaat. Zo weet iedereen het en word je (hopelijk) niet gestoord!

– Leg een (haar) masker klaar. Die kan je dan heerlijk opdoen tijdens je badder-sessie.

Ooit wil ik een echt bad in ons huis, maar voor nu is dit echt een heerlijke oplossing!

Heb jij een bad?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Geen categorie met tags , , , , , ,

2 reacties op “Mijn bath Bucket + beste badder tips”

 1. Jessica schreef:

  Vraagje, kan je een badrekje gebruiken in de Bath Bucket? En eventueel een badkussen? Of heb je hier geen ervaring mee? Ik twijfel zo erg om dit te bestellen, maar ik neig toch meer naar het toch doen haha

  • Elize schreef:

   Hoi Jessica, ik heb er zelf geen ervaring mee. Ik gebruik wel eens een grote plank als bad rekje. Deze is net iets te kort, maar werkt op zich wel. Het zou, denk ik, wel moeten kunnen….
   Succes:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *