Shoppen voor 500 euro

Stel: je krijgt 500 euro en mag daarmee wat items shoppen die je stiekem altijd al op je wishlist had staan, maar die je nog niet gekocht hebt omdat je ze eigenlijk te duur vindt. Wat zou je dan halen? Vandaag delen Hanneke, Marielle en Elize wat zij in hun winkelmandje zouden gooien.

Hanneke

Dit artikel lijkt wel een droom! Stel nou dat ik vandaag mocht gaan shoppen met 500 euro op zak en lekker aan mezelf mocht besteden. Ik zou het wel weten wat ik dan zou kopen!

Allereerst natuurlijk nieuwe Dr Martens. Ik heb al een zwart koppel via Marktplaats gescoord een paar jaar terug. Deze schoenen zijn echt onverwoestbaar en ik vind ze superleuk als stoer detail in een wat tuttige outfit. Nu heb ik mijn oog laten vallen op witte Dr Martens á 189,99.

Een mooie herfstjurk die ik goed kan combineren met mijn nieuwe Docs is dan het tweede item op mijn verlanglijstje. Ik vind deze echt prachtig, maar zou ik never nooit kopen omdat ik hem echt ontzettend duur vind. Maar ja, met mijn 500 euro op zak kan het best. Hij kost 169,95 en is te koop bij Scotch and Soda.

Marielle heeft hem al en ik wil hem zo graag! De mom bag van studio Noos. Lekker formaatje! Dit lijkt me echt een praktische tas en ik heb al heel lang geen tas meer gekocht voor mezelf. Hij kost 49,99 en is o.a. te koop bij deze webshop.

Dan heb ik nog om en nabij de 90 euro over. Dan zou ik toch gaan voor een fijne spijkerbroek. Een goede basic is altijd meegenomen in mijn kast. Een zwarte jeans ontbreekt op het moment, dus daar zou ik dan denk ik voor gaan. Ik kies voor dit mooie exemplaar van Levi’s. Deze kost 69,95.

Voor de 20 euro die ik overheb koop ik dan denk ik nog maar een minimalistisch zilveren kettinkje. Iets zoals deze á 19,95, verkrijgbaar bij my Jewelry.

Marielle

Links: Jeans Levi’s, boven: Initial coin Vedde&Vedder, onder: Dr. Martens veterboots Pascal, rechts: gevoerde regenjas America Today

Shoppen met zo’n budget zonder je schuldig te voelen, het lijkt mij heerlijk! Ik heb zeker wel wat items die ik stiekem al een tijdje op mijn wishlist heb staan, maar nog wat te duur vind.

Allereerst zou ik wel eens een echt goede, mooie jeans willen, zoals die van Levi’s. Deze kosten ongeveer 110 euro en dat vind ik echt een beetje duur voor een spijkerbroek. Maar als ik niet op geld hoefde te letten, zou ik er zeker eentje aanschaffen!

De kettingen van Vedder&Vedder zie ik regelmatig langskomen en vind ik erg mooi. Je kan ze met initialen, vingerafdrukken of andere persoonlijke dingen laten maken. Ik hou er van. Een ketting of een mooie armbanden met de initialen van mijn lieve mannen erin lijkt mij heel mooi. Deze ketting kost 99 euro.

Dr. Martens, wie heeft ze niet? Nou ik dus. Ik vind ze heel vet en ik hoor ook dat ze kwalitatief ook echt goed zijn, maar 190 euro uitgeven aan schoenen vind ik echt veel. Daarom heb ik ze nog nooit aangeschaft. Maar op dit lijstje mogen ze zeker niet ontbreken.

De regenjassen van America Today vind ik zo leuk. Die vrolijke kleurtjes maken mij helemaal blij. Zo’n regenjas met heerlijke teddy van binnen (yes please) lijkt me wel wat! De jas kost 89 euro, wat me tot nu toe heeft tegen gehouden. Maar wie weet dat ik in de toekomst nog een keertje ga zwichten voor zo’n leuke jas!

Elize:

500 euro, wat een geld. Ik heb een aantal mooie items die ik van dat geld wel zou kopen!

Dr. Martens- ik heb een paar zwarte Pascale’s en die draag ik echt zo vaak. Ik heb ze al 4 jaar en elk najaar draag ik ze bijna elke dag. Topschoenen, vind ik. Ze staan overal bij en zitten heerlijk. Ik zou als eerste een paar vervangers kopen van het geld. € 189 – Dr. Martens

Dan zou ik doorgaan naar een Levi’s winkel om de perfecte jeans te scoren. Een goede spijkerbroek is, met mijn lengte, echt een kunst. Dus mijn geld zou daar ook zeker naartoe gaan. € 69,95 – Levi’s

Verder zou ik een jurk bij Fabienne Chapot kopen. Die prints en vormen zijn zo onwijs mooi. De jurken zijn echt schreeuwend duur, maar hé, ik moet het geld toch opmaken!  € 189,99 – Fabienne Chapot

Hm…dan heb ik, volgens mijn berekeningen, nog € 50,- over. Daar zou ik een mooie ketting met een E (van Emma) van kopen. € 49,95 – Brandfield

Met deze vier items is mijn geld denk ik echt op. Ik zou zeggen, als iemand €500 euro over heeft: you know what to buy me!

Wat zou jij kopen als je 500 euro te besteden had (en aan maximaal 5 items mag uitgeven)?

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *