Mijn goede voornemens voor 2021!

Als eerste: de beste wensen! Dat 2021 een mooi, succesvol, liefdevol en gezond jaar voor jullie mag worden. Oud & nieuw is voor veel mensen de tijd om terug te kijken naar het verleden en doelen te stellen voor de toekomst. Dat heb ik dit jaar ook gedaan. Het leek me leuk om mijn goede voornemens met jullie te delen. Als inspiratie, maar ook als een stok achter de deur voor mezelf.
Goed voor mijn lichaam zorgen: Ik krijg altijd de kriebels als mensen zeggen “ik ga afvallen en sporten dit nieuwe jaar”. Vandaar dat ik zeg dat ik goed voor mijn lichaam wil zorgen. Door gezonder te eten en vaker te bewegen. Om gezonder en sterker te worden. Ik hoop dan ook de laatste zwangerschapskilo’s te verliezen.

Mijn huid aanpakken: Ik heb al jaren last van mijn huid. Onzuiverheden en puisten in mijn gezicht. Toen ik zwanger was en borstvoeding gaf ging het goed, maar sinds ik ben gestopt met borstvoeding is het weer een drama, erger dan ooit. Dus in 2021 ga ik daar wat aan doen. Te beginnen met de huisarts bellen. Dan zien we wel weer verder. Maar hopelijk heb ik een egale huid als we 2022 in gaan, haha!

Leren ontspannen: Ik ben niet de beste in ontspannen. Ik weet gewoon niet goed hoe. Dus dat wordt dit jaar een zoektocht voor 2021. Loslaten van stress en de rust in mezelf opzoeken.

Leuke en inspirerende artikelen schijven: Ik heb ook weer enorm veel zin om leuke en inspirerende artikelen te schrijven voor Tussen3zussen. Wil je graag iets lezen? Laat het vooral achter in de reacties hieronder! Dan gaat het op het lijstje van artikel-ideeën!

Iets leren: Ik snak er soms heel erg naar om iets te leren. Ik hoop in 2021 iets te leren. Ik weet nog niet wat, maar ik heb genoeg ideeën. In mijn werkgebied (iets pedagogisch), of een cursus voor mijn webshop (meer kennis over sieraden) of een nieuwe taal. We gaan het meemaken!

Zakelijk groeien: Ik ben actief op YouTube, Instagram en heb een webshop. Daar wil ik groeien in kwaliteit, maar ook in bereik. Ik wil hard knallen en genieten van mijn successen!

Zo. Dat waren mijn goede voornemens. Ik ben heel benieuwd hoe ik volgend jaar terug ga kijken op dit lijstje. Of het allemaal is gelukt en hoe! Ik kan niet wachten.

Heb jij goede voornemens?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Personal met tags , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *