De kamer van Boaz


Mensen zeggen vaak dat ze het inrichten van de babykamer een heerlijke klusje vinden, maar ik moet zeggen: zo was het voor mij niet. Mijn hormonen waren all over the place wat maakte dat ik zoveel ging piekeren over de babykamer (en alle andere dingen die ik moest regelen voor de komst van Boaz) dat het niet echt meer ontspannen was. Ik wilde alles perfect en alles op tijd in huis en dat bezorgde mij een hoop kopzorgen. Vooral in combinatie dat ik “normaal” gesproken al niet goed in keuzes maken ben, maar met die hormonen erbij: niet te doen. Ik twijfelde over alles. En zelfs toen ik eenmaal had gekozen kreeg ik spijt en vond ik Boaz zijn kamertje de eerste tijd niet leuk genoeg. Gelukkig zijn de hormonen nu al lang en breed weg en kan ik nu met trots kijken naar het kamertje van mijn lieverd. Hoog tijd om m met jullie te delen!

Voordat ik begon met de kamer van Boaz maakte ik verschillende moodboards. Ik vond een neutraal kamertje met aardetinten heel mooi, maar dat vond Johan niet zo. Ik had ook een moodboard gemaakt met blauw en natuurlijke materialen en die vond Johan ook heel leuk, dus die stijl zou het worden!

Dit was het moodboard wat ik van tevoren maakte.

Johan is samen met een vriendin aan de slag gegaan om de muur te verven en daarna kon het inrichten beginnen. De meeste meubels uit het kamertje van Boaz zijn redelijk budget-proof en komen van Ikea. Eerlijk gezegd waren er maar weinig ledikantjes die ik mooier vond dan deze basic ledikant van Ikea en de prijzen waren soms wel tien keer zo hoog.

Het ledikant en de rekjes komen van Ikea. Het boekenmandje komt van Sostrene Grene. De klamboe komt van Kidsdeco.

In eerste instantie moest ik een beetje wennen aan de blauwe kleur. Hij is wat feller dan ik van te voren in mijn hoofd had en toen de kamer nog niet ingericht was, werd ik daar nerveus van. Maar nu met alle meubels erin ben ik er toch heel blij mee. Het is een heerlijke rustige jongenskamer zo.

De commode komt van Ikea. De plankjes en de mandjes zijn van Sostrene Grene. De spiegel is van Xenos.
Op de plankjes staan een hoop waardevolle spulletjes van Boaz. Zoals dat schilderijtje, het regenboogje en het borduurwerk met zijn naam. Die zijn handgemaakt door oma en kreeg Boaz rond zijn geboorte.

Hopelijk vond je het leuk een kijkje te nemen in de kamer van Boaz!

Geplaats in categorie Huis, Kinderen met tags , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *