Mijn nieuwe aankopen – Wachtend op de pakketbezorger.

We bestellen nu meer dan ooit. Veel winkels zijn dicht waardoor iedereen, denk ik, meer bestelt. Zo ook ik. Ik ben dol op shoppen. Online en offline. Maar nu kan ik echt uitkijken naar een pakketje. Het leven geeft tijdens deze lockdown minder dingen om naar uit te kijken. Geen koffietje drinken met mijn zussen of uit eten met vriendinnen. Je moet het hebben van de kleine dingetjes. Waaronder “wachten op de pakketbezorger”. Ik dacht, ik neem jullie mee in mijn shop-verslaving. Welke pakketjes verwacht ik de komende tijd binnen te krijgen? Ik laat het je zien.

online shoppen, shoplog, sostrene grene, rieten mand, planten muur, potje aan muur,Søstrene grene – ik vind dit zo’n leuke winkel. Voor de lockdown ben ik er nog even geweest, maar ik kwam erachter dat ze nu een webshop hebben. Geweldig! Ik bestelde twee dingen. Als eerste een mand. Ik ben dol op manden en deze leek me lekker groot. Waar ik hem voor ga gebruiken weet ik nog niet. Dit kan fijn zijn voor speelgoed van Emma, kleedjes of knuffels. Ik vond deze mand vooral leuk, omdat hij wat groter is en een klein prijsje heeft.

Ook bestelde ik dit bloempotje voor aan de muur. We zijn de middeerdieping aan het opknappen en mijn werkkamer en Emma’s kamer krijgen een mini-make-over. Daar heb ik al allemaal ideeën voor. Waaronder een plantje aan de muur. Op welke kamer hij komt, weet ik nog niet. Misschien bestel ik er nog wel een paar, als deze mooi is.

online shoppen, shoplog, vinted, vinted shoplog, vinted review,Vinted – ik ben druk aan het verkopen en kopen op Vinted. Dat is een app waarbij je tweedehands kleding kan kopen en verkopen. Ik heb van het tegoed van verkochte spullen wat dingen voor Emma besteld. Twee slaapzakken in een grotere maat en dit leuke kledingsetje in maat 92. Ik kan niet wachten tot het er is.

online shoppen, shoplog, asos, asos tall, broeken langebenen, tall broeken, Asos – Ik ben al tijden opzoek naar nieuwe broeken. Sinds mijn bevalling is het eigenlijk al een klein drama geweest. Eerst waren veel broeken nog te klein en nu merk ik dat veel broeken écht aan het slijten zijn. Tijd voor nieuwe dus. Ik koop mijn broeken graag bij Asos. Daar hebben ze een hele “Tall” afdeling. Kleding voor lange mensen, zoals ik. Ideaal! Ik heb een broek met uitlopende pijpen, een skiny jeans en een beige met wijde pijpen. Alle drie totaal verschillend, maar zo leuk! Ik hoop dat er in ieder geval 1 of twee goed passen! En het shirt wat je ertussen ziet staan… tja… Je hebt nooit genoeg leuke tops, toch?

online shoppen, aliexpress, riet, rieten appel, shoplog,Aliexpress – Ik wil eigenlijk niet al te veel bestellen bij Aliexpress, laat staan reclame maken op onze blog, maar dit appelmandje/-rekje kon ik niet weerstaan. Ik Europese webshops zag ik ze voorbijkomen voor €30,- of meer. Dat ging me wat ver. Ik besloot hem daarom op Ali te kopen voor maar tien euro. Het duurt even voor hij binnenkomt, maar ik heb dan ook geen haast. Dit appeltje is namelijk voor Emma’s kamertje. En laten we zeggen dat het klussen van de middenverdieping nog wel even gaat duren, haha!

Dit is alles wat ik onderweg heb. Ik ben benieuwd of jij ook zo los gaat met online shoppen, of dat jij je kan beheersen. Laat vooral achter in de reactie waar jij het meest naar uitkijkt!

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *