Verlanglijst van een 3 jarige

Hee lieve volgers en lieve zussen,

In april wordt mijn jongste telg alweer 3 jaar! De tijd gaat oprecht zo hard. Ik vind het altijd heerlijk om verlanglijstjes te maken voor mijn kinderen en deze keer zal ik hem weer een keer met jullie delen. Misschien dat het jullie wat inspiratie geeft voor je eigen kind(eren). Samuel speelt niet zoveel zelf, hij is vooral graag bij ons en speelgoed vindt hij maar zozo. Toch probeer ik er bij het maken van deze lijst rekening mee te houden dat het speelgoed is waar hij makkelijk zelf mee kan spelen en zich goed mee kan vermaken. In de hoop natuurlijk dat hij steeds beter en makkelijker zelf kan gaan spelen. Er staat veel op de lijst. Niet alles zal hij gaan krijgen voor zijn verjaardag, maar dan kan ik deze lijst op latere momenten (lees: rond 5-12) er weer bij pakken om inspiratie op te doen! Handig 🙂

1. Paw Patrol: True metal patroller speelset

Samuel is groot fan van Paw Patrol. Ook autootjes vindt hij best leuk om mee te spelen. Ik schat in dat hij dit een geweldig cadeau zal gaan vinden. Vooral het feit dat je de autootjes in deze wagen kan opbergen en naar beneden kan laten roetsjen gaat hij geweldig vinden!

Je koopt hem hier voor €39,99.

2. Paw Patrol: true metal uitkijktoren

Deze vind ik ook heel gaaf. Samuel vindt het heel leuk om met autootjes te racen. Dit speelgoed is geschikt vanaf 3 jaar, dus ik denk dat hij er een hele tijd mee vooruit kan. Super leuk!

Je koopt hem hier voor €64,99.

3. Paw Patrol: true metal voertuigen

Bij de bovenstaande cadeaus zitten maar 3 autootjes. Deze set is dus een mooie aanvulling op het alles.

Je koopt hem hier voor €29,99.

4. Little Dutch: marktkraampje

Laatst zat ik op Instagram te scrollen en zag ik dat ze twee dagen lang het marktkraampje van Little Dutch voor de helft van de prijs verkochten. Nou, je raadt het al: Ik gooide hem in mijn digitale winkelmandje. Deze ligt dus al op zolder klaar voor Samuel. Ik vind hem zo leuk en schattig! En ik denk dat Samuel er ook heerlijk mee gaat spelen straks. In combinatie met zijn keukentje, waar hij nu al veel mee speelt.

Ik kocht hem hier voor €44,95 en nu is hij 62,97.

5. Little Dutch: weegschaal

We hebben al de kassa die hoort bij het marktkraampje. De weegschaal ontbreekt nog en is nog een mooie aanvulling.

Je koopt hem hier voor €15,99.

6. Puzzels

Samuel vindt puzzelen erg leuk. Veel puzzels in onze voorraad zijn of te makkelijk of veel te moeilijk voor hem. Tijd dus voor wat puzzels op niveau. Deze vind ik allemaal erg leuk voor hem.

Paw patrol puzzel koop je hier voor €10,67, Dikkie Dik puzzel koop je hier voor €8,95, de Tangram puzzel koop je hier voor €15,99.

7. Duplo bouwvoertuigen

Ik weet niet of ik dit nieuw voor Samuel zou kopen, maar tweedehands is er vast een mooi dealtje te vinden. We hebben een hele grote bak vol met duplo. Enige wat nog ontbreekt zijn wat leuke voertuigen. Vandaar deze bouwplaats. Denk dat dit een mooie aanvulling is op wat we al hebben.

Nieuw koop je hem hier voor €49,99.

8. Smartmax

We hebben al een bak met smartmax, maar ik merk bij dit speelgoed dat hoe meer en hoe diverser het aanbod is des te fijner ermee gespeeld kan worden. Ik zou nog wel graag wat buizen van de knikkerbaan erbij willen en de dieren vind ik ook erg leuk. Smartmax scoor ik vaak tweedehands. Dat is goed te doen en scheelt een hoop geld.

Nieuw koop je de knikkerbaan hier voor €95,33 en de dieren koop je hier voor €19,95.

9. Winkel- en keukenspulletjes

Dit is altijd welkom! Ik vind dat ze bij Hema zulke schattige houten accessoires hebben.

Alle accessoires van de Hema vind je hier.

10. Little Dutch spelletjes

Ja, jongens alweer dit merk. Ik ben er zo’n fan van! Alles is van goede kwaliteit en de vormgeving is gewoon zo schattig en lief. Deze spelletjes lijken me leuk om samen met Samuel te kunnen spelen. Dus deze verdienen ook een mooi plekje op de lijst.

Het lottospel koop je hier voor €9,95, de domino puzzel koop je hier voor €10,95 en het memoryspel koop je hier voor €10,95.

Hierbij de top 10 van cadeaus voor Samuel in willekeurige volgorde, want eigenlijk vind ik alles heel erg leuk! Hebben jullie nog tips voor leuk speelgoed voor een driejarige? Wat staat er op de verlanglijst van jouw kindje?

Liefs, Hanneke

Geplaats in categorie Geen categorie, Kinderen met tags , , , , , , , , , , , , ,

2 reacties op “Verlanglijst van een 3 jarige”

  1. Rianne schreef:

    Hier op het lijstje een draadloze koptelefoon om liedjes mee te luisteren, een bestuurbare auto, klei, kookschort, kid k’nex. Nu nog kiezen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *