Zomeroutfits voor jongens (baby)

Sinds Boaz er is, merk ik dat ik het vaak nog leuker vind om kleding voor hem te shoppen dan voor mijzelf. En die kleintjes groeien als kool, dus nieuwe kleertjes moeten er vaak komen. Met uitzondering van de aanslag op de portemonnee (au!) vind ik dat helemaal niet erg. Al moet ik wel zeggen dat kleding voor jongens kopen niet altijd makkelijk is. Maar juist extra leuk als je dan wat leuke items weet te vinden! Vandaag deel ik wat inspiratie met je voor zomeritems voor jongens!

Als het om kleding voor Boaz gaat ben ik best kritisch. Ik ben niet erg fan van felle kleuren of kleding met opdruk zoals allemaal teksten of plaatjes. Ik hou meer van rustige kleding met neutrale kleuren (favoriet zijn bruin, crème en blauw). Ook vind ik het fijn om kleding uit te zoeken die je met elkaar kan combineren. Dat je verschillende setjes kan maken met de items die je hebt, ik hou ervan!

Hieronder deel ik wat setjes met items, waarvan ik een deel ook in Boaz zijn kast heb liggen. Als je goed oplet, zie je een aantal items meer dan een keer voorbij komen in een lookje!

Broekje: Zara, Sandalen: Zara, Blouse: Zara

Zara is echt mijn alltime favoriete winkel voor Boaz en dit lookje komt daar helemaal vandaan. Ik vind zo’n blouse met lange mouwen opgestoopt schattig boven een korte broek. Een heerlijk zomers outfitje!

Shirt: Lil’atelier, Broekje: Lil’atelier, Sandalen: Zara

Het shirt en de broek hierboven komen van Lil’atelier en ik vind ze heel schattig. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit merk pas kort geleden ontdekt heb, maar er nog niets van gekocht heb. De prijs ligt net wat hoger dan bijvoorbeeld Zara en H&M en dat houdt me toch een beetje tegen. Maar leuk vind ik de kleding wel. Vooral ook dit linnen broekje, heerlijk luchtig in de zomer.

Broek: Zara, Shirt: Zara, Sandalen: Zara

Weer een lookje helemaal van Zara (herken je de broek van hierboven?). Het shirtje vind ik ook heerlijk zomers! Daar krijg je toch vakantiefibes van?

Zonnebril: Zara, Broekje: Lil’atelier, Shirt: Zara

Weer wat items van eerder met elkaar gecombineerd. Ik vind het heerlijk zomers, schattig met zo’n brilletje erbij (die Boaz overigens nooit ophoud ;-))

Shirt: Lil’atelier, Sandalen: Zara, Tuinbroek: Zara

Vragen om problemen natuurlijk zo’n helemaal witte outfit voor een kleine jongen die lekker in de tuin en het zand speelt. En ik zie de aardbeienvlekken zo al verschijnen. Maar ik hou er wel van, dit outfitje. En Vanisch doet wonderen toch?

Zonnebril: Zara, Sandalen: Zara, Pakje: Lil’atelier

Nog één outfitje om af te sluiten, al had ik nog veel meer combi’s kunnen maken met alle items die ik heb laten zien! Heerlijk lijkt me dit pakje en lekker makkelijk ook, met één item ben je klaar.

Welk setje is jouw favoriet?

Geplaats in categorie Kinderen met tags , , , , , ,

Eén reactie op “Zomeroutfits voor jongens (baby)”

  1. Rianne schreef:

    Dat setje met die blauwe blouse en bruine broekje is echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *