Zes favoriete zomeroutfits

Lieve zussen en lieve volgers,

Voor mijn kinderen had ik al flink geshopt in het voorjaar. Voor kleding voor mezelf kwam ik er niet zo uit. Toch wilde ik echt nog wel weer wat nieuwe items aan mijn kast toevoegen. Toen de zomervakantie net begon heb ik meteen een flinke bestelling bij Costes en Guts&Gusto gedaan. Ik zit dus weer even heel goed in de kleren en ben er zo blij mee! In dit artikel deel ik foto’s en linkjes naar de kleding die ik draag. Ook vertel ik wat meer over de dag dat de foto is gemaakt, zodat het ook meteen een mini dagboekje is. Wil je mijn eerdere outfit artikel nog eens lezen? Klik dan hier.

Vrijdag 23 juli:

Short: Guts & Gusto €37,50, Top: Guts & Gusto €37,50

Vandaag werd Ezra niet zo fit wakker. Hij gaf aan dat hij buikpijn had. Het bleek de buikgriep te zijn. Julia speelde vandaag de hele dag met een vriendinnetje die vlakbij woont. Samuel heeft vooral in en om het huis gespeeld en Ezra knapte ‘s middags gelukkig wat op. Ik ben toen zelfs nog met Samuel en Ezra even naar de stad geweest om luchtbedden te kopen voor de kids. Deze foto is gemaakt na het avondeten. Ik zit lekker op het randje van onze prachtige nieuwe aanwinst: de mega zandbak. Een heerlijk plekje in onze tuin! Dit setje is trouwens super comfortabel. Ben er heel erg blij mee! Mijn haar draag ik vandaag lekker simpel los. De oorbellen die ik draag zijn eigenlijk dit hele artikel hetzelfde (ik verwissel niet zo vaak): ze zijn afkomstig uit de webshop van Elize en ik ben groot fan. Het armbandje dat ik draag komt bij een lokaal winkeltje vandaag uit mijn eigen woonplaats en is van het merk Go Dutch Label.

Woensdag 28 juli:

Jurk: Guts & Gusto €55,-, Schoenen en jas: tweedhands via Marktplaats en Vinted

Haha deze foto ook! Ik moet gewoon lachen als ik hieraan terugdenk. Het begon al de maandag ervoor. Julia was deze dag ziek en had oorontsteking. Zij bleef thuis bij Remco en ik ging met Samuel en Ezra even naar een speeltuin toe tien minuten fietsen verderop. Op de buienradar zag ik dat het zou gaan regenen, dus ik bedacht dat we om half 5 terug naar huis moesten fietsen. Toen kwam de bui ineens toch een stuk eerder en zijn we gauw vertrokken uit de speeltuin. Toen we bijna thuis waren begon het me toch te storten van de regen! Op deze bewuste woensdag besloot ik naar de kinderboerderij te gaan met ze. De overbuurvrouw ging gezellig mee met haar dochter (vriendinnetje van Julia). Na korte tijd daar te zijn geweest gaf de buienrader alweer flinke buien aan. We zijn door de stromende regen naar huis toegerend. Dit was hoe we thuiskwamen. Een verzopen katje ben ik, maar dan wel in een geweldige jurk!!

Donderdag 29 juli:

Jurk: Costes €59,95, Schoenen en jas: tweedehands via Marktplaats en Vinted

Vandaag doen we de herkansing. We gaan gewoon nog een keer naar de kinderboerderij. Ze waren gisteren namelijk nog lang niet uitgespeeld. Gelukkig blijft het nu wel droog. De kinderen hebben heerlijk gespeeld daar en Samuel bleef maar naar de varkens kijken. Een heerlijke middag was het. Toen we terugkwamen was Remco al thuis en had hij officieel vakantie! Yes! Vanaf nu kunnen we het drie weken lang lekker samen oppakken. Ik droeg vandaag een nieuwe aanwinst en echt….ik ben zo gek op deze jurk! Hij zit mooi en maakt me meteen vrolijk als ik hem alleen al zie.

Maandag 2 augustus:

Blouse: costes (collectie 2020), Flared Jeans: oude collectie Asos, Schoenen: tweedehands via Marktplaats, Riem: oude collectie Primark

Vandaag hebben we weinig bijzonders op de planning staan, dus ik ga lekker voor Toos Make-uploos. Ik pak twee basic items uit mijn kast die ochtend. Deze broek vind ik niet zo mooi zitten, maar af en toe geef ik hem weer een kans. Ik hoop toch nog eens een geweldige lange flared pants te vinden. Vandaag wilden we onze vouwwagen gaan opzetten op het grasveldje voor ons huis en het keukentje van de vouwwagen schoonmaken en inruimen. Maar alles liep een beetje anders. Mijn vader belde me nadat we net klaar waren met lunchen dat mijn moeder was gevallen. Ik ben daar meteen naartoe gegaan om te helpen. Mijn vader is met mijn moeder naar de dokter en het ziekenhuis gegaan en ik heb mijn lieve nichtje meegenomen (mijn ouders waren op haar aan het passen). Mijn moeder bleek later een gebroken pols te hebben en omdat het een lelijke breuk was moet ze morgen (woensdag) geopereerd worden. Echt zo sneu en zo pijnlijk voor haar! Mijn vader is vandaag jarig en we zouden gaan barbecueën met de familie om zijn verjaardag en die van mijn twee zwagers te vieren. Maar nu was het heel gek om dat te gaan doen, want de feeststemming was er absoluut niet. Toch zijn we gaan barbecueën (het vlees moest op), maar dan zonder feest en dat was best gezellig.

Dinsdag 3 augustus:

T-shirt: Costes €35,-, Mom short: Costes €39,95, Sandalen: Toms Lexie Braid oude collectie, Riempje: Primark oude collectie

In de ochtend gingen we even de stad in om het een en ander te kopen en even koffie te drinken op een terrasje. Mijn vader schoof ook gezellig aan. In de middag heb ik boven de ramen gelapt en daarna ben ik me gaan wagen aan het keukentje van de vouwwagen. Hij is helemaal schoon en ingeruimd en op de foto zie je mij aan de slag. Ik heb een heerlijk outfitje aan van de Costes. Mijn moeder is vandaag geopereerd en alles is gelukkig goed gegaan. Vanavond mag ze alweer naar huis. Hopelijk hersteld ze goed van alles. 

Donderdag 5 augustus:

Blouse: Vintage €30,-, Zwarte jeans: oude collectie Asos, Sneakers: Veja, Riem: oude collectie Vero Moda, Ketting: Dutch label

Vandaag pakken we een hele hoop spullen in voor onze vakantie. Ik koos vandaag voor een prachtige blouse die deze week binnen kwam via een vintage webshop waar ik helemaal gek van ben. Bloesem Vintage verkoopt echt prachtige items. Ik volg haar Instagram account met heel veel plezier en neem ook regelmatig een kijkje op de website. ‘s Middags gingen we nog even samen de hort op naar een speeltuin in een stadje (Buren) dichtbij onze woonplaats. Daar is deze foto genomen. Daarna besloten we spontaan om te gaan eten bij het Pannenkoekenrestaurant vlakbij de speeltuin. Dit was erg leuk en gezellig. ‘s Avonds hebben we lekker rustig aan gedaan, met een radler lekker luieren op de bank en televisie kijken. Ik kom dan helemaal tot rust!

Heb jij dit voorjaar of deze zomer al geshopt voor jezelf? Wat draag jij het liefst?

Lieve groet, Hanneke

Geplaats in categorie Personal, Vrijetijd met tags , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *