Fotoverslag Emma’s tweede verjaardag 

verjaardag twee jaar, twee jaar, verjaardag kind, kinder verjaardag, madeliefjes feest, verjaardag madelief,Net als vorig jaar leek het me leuk om een fotoverslag te delen van Emma’s verjaardag. 5 oktober is mijn kleine baby gewoon twee geworden. Ze is nu écht geen baby meer. Reden voor een feest. Dit keer helemaal in madeliefjes stijl! Dit jaar hebben we haar verjaardag in drie kleine feestjes gegeven. Vorig jaar kwamen er telkens 2-3 mensen een uurtje en die wisselden elkaar dan af, in verband met Corona. Dit jaar konden we weer een groot feest geven, maar toch hebben we gekozen voor drie kleine feestjes. Qua Corona is dat toch fijner, maar ook voor Emma en mij is hett wel fijn. Drie rustige feestjes in plaats van één mega drukke.verjaardag twee jaar, twee jaar, verjaardag kind, kinder verjaardag, madeliefjes feest, verjaardag madelief,
Zaterdag en zondag waren de feestjes zover. We hadden alles versierd en de taarten stonden klaar. Zoals ik net al schreef hadden we dit jaar een madeliefjes thema. Ballonnen, koekjes en de taart. Allemaal met madeliefjes. Het zag er super lief en vrolijk uit!

verjaardag twee jaar, twee jaar, verjaardag kind, kinder verjaardag, madeliefjes feest, verjaardag madelief,Het eerste feestje kwamen mijn familie en een goede vriendin met haar man. Dit was het “drukste” feestje. Toen hebben we ook de kaarsjes uitgeblazen en de taart werd voor het eerst aangesneden. Inmiddels had Emma het concept “cadeautjes krijgen en uitpakken” al goed door. Ze was elke keer benieuwd wat er in zou zitten en wilde dan weer door naar het volgende cadeau. Ook heeft ze heerlijk met haar neefjes en nichtje gespeeld. Zo ontzettend leuk om Emma te zien genieten!

verjaardag twee jaar, twee jaar, verjaardag kind, kinder verjaardag, madeliefjes feest, verjaardag madelief,Zaterdagmiddag kwamen twee zussen van Daniel en hun mannen. Weer werd er gezongen en Emma speelde heerlijk met haar neven. Ik vond het heel fijn dat er niet zoveel mensen waren. Zo konden we met de visite kletsen en we hoefden onze benen niet uit ons lijf te rennen om iedereen van eten en drinken te voorzien.

verjaardag twee jaar, twee jaar, verjaardag kind, kinder verjaardag, madeliefjes feest, verjaardag madelief,Zondagochtend hadden we geen visite gepland. Fijn! Daniel en Emma hebben toen een appeltaart gebakken. Emma heeft daar zo goed mee geholpen. Het is genieten als ik naar haar kijk. Ze kan al zoveel en ze vind (bijna) alles leuk om te doen.

verjaardag twee jaar, twee jaar, verjaardag kind, kinder verjaardag, madeliefjes feest, verjaardag madelief,Na Emma’s slaapje kwam het laatste groepje visite. Twee vrienden, opa en oma en een oom en tante. Weer was het een gezellig clubje en Emma was druk in de weer om alle gasten te voorzien van nootjes en andere snacks, haha!

Al met al was het een superfijn feestweekend. We hebben allemaal genoten en de drie kleine feestjes vond ik wel erg prettig.
Benieuwd wat Emma allemaal kreeg? Dat laat ik hier zien.

Hoe vier jij de verjaardag van je kind(eren)?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Kinderen, Vrijetijd met tags , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *