De grote Venco Choco Drop-test

Jullie weten weldat wij dól zijn op dingen proeven. Van ijskoffie tot paaseitjes. Vandaag gaan we vier nieuwe smaken van Venco Choco Drop proeven. Marielle is er ook wee bij vandaag. Zij komt langzaam weer terug van zwangerschapsverlof op de blog. En, zoals ik net al zei: wij zijn dop op proeven. Óók als je zwangerschapsverlof hebt, haha!choco drop
Kokos: “Een tongstrelende combinatie van zoete drop, witte chocolade en kokossnippers.”

Elize: Ik was een beetje bang vooraf. De drop-kokos combinatie klinkt niet echt lekker. Na het proeven ben ik wat meer overtuigd, het is wel oké. Het zoete van de chocolade en de kokos smaak is alweer weg als je bij de drop kern aankomt. Ik geef hen een  7+.

Marielle: Ik vind het echt lekker. Als de dropkern er niet in zou zitten zou ik hem ook lekker vinden. Deze krijgt een 8!

Hanneke: Jaaa… ik vind het wel lekker hoor. Het helpt wel dat ik aan het lijnen ben, dan smaakt alles extra lekker en zoet! Ik ga voor een 8-.

Gemiddeld: 7,6
choco drop

Zwarte bessen: “Een uitdagende combinatie van zoete drop, witte chocolade met salmiak en zwarte bes.”

Elize: Oh, heel lekker! Verrassende blauwe bessensmaak eromheen. Salmaiak komt later aan op mijn smaakpapillen en goed te proeven. Wat een verrassing. Deze geef ik een 9, heerlijk.

Marielle: Ik ben geen fan van somilak, toch wel vind ik hem wel lekker. Goede combinatie van smaken. Ik geef deze een 8-.

Hanneke: ik vind het echt heel lekker dat alle smaken een voor een langs voelt komen in je mond. Erg leuk hij krijgt een 9-.

Gemiddeld: 8,5
choco drop

Yoghurt passievrucht: “Een frisse combinatie van zoete drop, witte chocolade met yoghurt en verleidelijke passievrucht.”

Elize: oeh, in het begin is hij heel zuur, dat gaat over naar de zacht zoete witte chocolade. Weer een hele verrassing. Deze geef ik een 8+.

Marielle: ik heb het idee dat er een gek bijsmaakje aan zit. Het is zuur en dan wat flauwtjes. Gewoon lekker. Ik geef deze een 7,5.

Hanneke: lekker, maar de yoghurt had wel wat meer gemogen of in een los laagje. Hij krijgt een 8.

Gemiddeld: 7,9

Cookie kaneel: “Een perfecte combinatie van zoete drop, melk chocolade met de smaak van cookie dough en een laagje kaneel.”

Elize: oeh, in het begin is het een droge kaneelbal. De kaneel had niet gehoeven voor mij. Vooral qua structuur. De kookoedoug kan ik niet echt terugproeven. Wel lekker, niet mijn favoriet. Hij krijgst een 7,

Marielle: Ik vind hem wel lekker, maar misschien moet je niet op de Choco Drop zuigen, maar lekker doorbijten. Ik vind hem echt heel lekker. Het heeft een heerlijke kaneel vibe met chocolade. Deze zou ik door kunnen eten! Deze krijgt een dikke 9.

Hanneke: Wat een rare korst, hij valt wel een beetje tegen. Ik had hoge verwachtingen, maar die kaneel laag valt wat tegen. Hij krijgt een 7,5.

Gemiddeld: 8

Zoals je kan lezen verschillen we nog wel van mening. We vinden dat je ze eigenlijk allemaal moet proeven, we zijn benieuwd naar jouw mening! Maar de grote winnaar (met een 8,5 gemiddeld) is toch de zwarte bes. Dus als je er één wilt proberen zouden wij die aanraden!

Welke ga jij proberen?

Liefs, de drie zussen.

Geplaats in categorie Food met tags ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *