Welkom bij Tussen 3 zussen!

Tussen3zussen, zussen, zussen blog, blog, welkom,Welkom op tussen3zussen.nl en leuk dat je ons eerste artikel leest. Vol trots presenteren we jullie onze blog: Tussen3zussen! Wij zijn Hanneke, Marielle en Elize, drie zussen, maar dat had je misschien niet anders verwacht. Vanaf vandaag zijn we niet alleen zussen, maar hebben wij ook een blog. Of naja.. We zijn er al tijden mee bezig, maar vandaag is hij écht live gegaan.
Tijden geleden, ik denk zelfs jaren geleden, kwamen we op het idee om een blog te beginnen. Het leek ons leuk om een opvoedkundige lifestyle blog te beginnen. Onderling spreken we elkaar vaak, zeker wel één keer per week. We bespreken van alles: nieuwe aankoopjes, werk, receptjes en nog veel meer. Het leek ons leuk om de onderwerpen die wij onderling bespreken te delen met een groter publiek. Met jullie dus, via deze blog.

Het opvoedkundige stukje van deze blog komt ook niet uit de lucht vallen. Hanneke is dan wel de enige moeder van ons drie, maar allemaal werken we met kinderen. Hanneke is juf, Marielle is orthopedagoog en Elize werkt in de kinderopvang. Opvoeden en kinderen gaan ons aan het hart en vinden we onwijs leuk om over te denken en praten.

Verder kan je van alles verwachten op onze website. Denk maar aan de onderwerpen die jij bespreekt met je zus (of vriendinnen). Al die onderwerpen zullen voorbijkomen. Deze blog geeft eigenlijk een kijkje in de gesprekken die wij als drie zussen hebben. Artikelen kunnen dan ook door ons samen geschreven worden, maar ook door een van ons. Dat kan je zien door het onwijs leuke plaatje bij het artikel. Je ziet dan een tekening van één van ons of van ons alle drie.

We hopen dat jullie het leuk vinden en met plezier alle artikelen zullen lezen. Je kan elke maandag en donderdag een artikel verwachten op tussen3zussen. Volg ons op Facebook, Instagram of Bloglovin’ om up to date te blijven van alles wat wij plaatsen.

Heel veel liefs van Hanneke, Marielle en Elize.

Geplaats in categorie Geen categorie, Personal met tags , , , ,

2 reacties op “Welkom bij Tussen 3 zussen!”

  1. Emke schreef:

    Super leuk dat jullie samen een blog beginnen! Veel succes en veel plezier ermee! ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *