Cadeautip: ontbijtmandje

Cadeautip: ontbijtmandje, Cadeautip, ontbijtmandje, ontbijt op ed, verjaardag cadeautip, Afgelopen zondag werd Marielle 30 jaar. Mijn man, Daniel, kon helaas niet op haar verjaardag zijn. Daar baalde hij (en ik ook) van. Ik bedacht toen dat het misschien leuk was om nog een extraatje voor haar te bedenken. Al snel bedacht ik, dat het leuk zou zijn als Daniël ontbijt op bed zou brengen. Dat is natuurlijk altijd leuk, maar al helemaal als je het niet verwacht! Samen met Daniel maakte ik een ontbijtmandje voor haar. In dit artikel wil ik delen hoe wij dat deden en nog meer ideeën die ik heb rondom deze mand!

Cadeautip: ontbijtmandje, Cadeautip, ontbijtmandje, ontbijt op ed, verjaardag cadeautip,Wij hebben nu een ontbijtmand gemaakt. Er zijn natuurlijk 101 manieren om zo’n mand te vullen en aan het eind van dit artikel deel ik er een paar met jullie. Dit is wat er in onze mand zat.

Daniël heeft de boodschappen bij Lidl gedaan. Je kan daar al het eten wat in deze mand zit nu ook vinden. Zeker rondom Pasen kan je genoeg leuke dingen vinden voor een leuk ontbijtje.

Cadeautip: ontbijtmandje, Cadeautip, ontbijtmandje, ontbijt op ed, verjaardag cadeautip,In deze mand zaten de volgende dingen:
Croissantjes en bolletjes
Mini jampotjes
Aardbeien (in een wekpotje)
Choco chip cookies (in een wekpotje)
Eieren
Hagelslag (zonder boter bedenk ik me nu… sorry, Mariel;))
Thermosbeker met heet water en theezakjes.
Verder hadden we er ook servies en bestek in gedaan, zodat Marielle (en haar man) aan niks hoefden te denken en lekker konden smikkelen.

Cadeautip: ontbijtmandje, Cadeautip, ontbijtmandje, ontbijt op ed, verjaardag cadeautip,Marielle was heel blij met de mand en heeft vast ook heerlijk zitten smikkelen. Dat verdient ze ook, ze is altijd zorgzaam en denk altijd aan iedereen! Nu konden wij dat eens terug doen.

Nu mijn ideeën voor wanneer zo’n mand ook leuk is. Het kan natuurlijk zonder reden, maar met een speciale dag is dit extra leuk:
– bij een verhuizing. Ik kan me voorstellen dat er dan niks fijners is als een lekker ontbijtje na je eerste nacht in je nieuwe huisje.
– als een stel net een baby heeft gehad. Extra verwennerij en vitamines kan natuurlijk geen kwaad!
– bij een trouwdag. Niet per se de dag zelf, maar bij een jubileum. Champagne erbij en je bent good to go!

Natuurlijk kan je ook een lunchmandje maken met lekkere broodjes en een salade. Variaties genoeg zou ik zeggen!

Wanneer zou jij zo’n ontbijtmandje willen geven of krijgen?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie DIY, Food met tags , , , ,

Eén reactie op “Cadeautip: ontbijtmandje”

  1. Desiré schreef:

    Elize, jij hebt al 2 reden om zo’n mand te verdienen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *