Verlanglijst voor een peuter (2 jaar)

Lieve volgers. De tijd vliegt. Het voelt nog als een hele korte tijd geleden dat ik een artikel plaatste over geluidloos speelgoed voor de eerste verjaardag van Samuel. Heel veel van de cadeaus die op dat lijstje stonden heeft hij ook daadwerkelijk gekregen. Een aantal van de cadeaus waren echt voor op de groei en kan hij ook het komende jaar weer heerlijk mee spelen (wobbel, smartmax, wegdelen van waytoplay). Ik kan het bijna niet bevatten dat hij over een maandje alweer twee jaar wordt en een peuter is! In dit artikel deel ik weer een spiksplinternieuwe verlanglijst. Nog steeds is het een feit dat we heel veel speelgoed in huis hebben (aangezien Samuel een oudere broer en een oudere zus heeft) en dat iets nieuws bedenken vrij lastig is. Daarnaast is Samuel een echt gezelschapsdier en lijkt het speelgoed hem niet zo te bekoren. Hij speelt het liefst samen met iemand. Toch heb ik deze lijst samen kunnen stellen. Kijk en lees je mee?

Smartmax

Deze stond vorig jaar al op het lijstje en heeft hij ook gekregen. Wel merk ik dat het fijn zou zijn als we iets meer op voorraad hebben, zodat je er meer mee kan maken. Smartmax is goed te krijgen via Marktplaats. Dus ik kan lekker gaan speuren. Ik vind de Smartmax met buizen ook erg leuk. Een soort knikkerbaaneffect heb je dan. Deze setkost nieuw €56,99.

Wegdelen Way2Play

Deze wegdelen heeft Samuel vorig jaar gekregen. Eigenlijk was dit nog een beetje een brug te ver voor hem. Ik hoop dat hij in het jaar dat komen gaat er wel mee uit de voeten kan. Graag wil ik nog wat meer wegdelen voor hem, zodat hij er echt een grote weg mee kan maken. Ezra vindt de wegdelen ook erg leuk om mee te spelen, dus de broers kunnen dan allebei hun lol op. Deze zijn niet zo goed verkrijgbaar via Markplaats dus moeten we nieuw kopen. Ik vind deze set met een ringweg (á 33,-) wel wat.

Buitenspeelgoed: glijbaan

Wij hadden altijd een glijbaan in de tuin staan, maar deze is al een tijd geleden kapot gegaan. Tijd dus voor een nieuwe. Een mooi cadeautje voor Samuels tweede verjaardag. Ik weet nog niet of ik er één via Marktplaats ga zoeken of gewoon nieuw in de winkel. Ik koos nu voor deze, omdat ik weet dat Little Tikes een oerdegelijk merk is. Deze glijbaan kost €125,-.

Little Dutch

Little Dutch vind ik zo’n leuk merk. De autobaan (á €18,99) , de dokterskoffer (á €24,99), de legpuzzel dieren (á €10,99), de loopscooter (á €70,99), de verjaardagstaart (á €23,22). Allemaal leuk voor Samuel!

Zoefzoef dieren van Vtech

Ik probeer speelgoed met licht en geluid te mijden. Gewoon omdat ik voorstander ben van creatief spelen en prikkelarm speelgoed. Toch denk ik dat dit echt wat zou zijn voor Samuel. Hij is nogal van de actie en reactie. Iets ergens instoppen en er weer uithalen vindt hij geweldig en ook dieren vindt hij erg boeiend. De avonturenjungle (á €42,99) lijkt me enorm geschikt, maar de andere sets vind ik ook erg leuk!

Prentenboek: Sttt….de tijger slaapt!

Dit boek is zo onwijs leuk. Hij staat al tijden op mijn lijstje, maar nog steeds heb ik het boek niet voor Samuel gekocht. Daarom laat ik hem gewoon op mijn lijstje staan. Het boek kost €13,99.

Vingerverf

Dit lijkt me leuk om zo af en toe eens met Samuel te doen. Ben benieuwd wat voor artistieke kunstwerken hij dan maakt. De verf kost €10,49.

Tipi tent van de action

Laatst liepen we bij de action en zag ik deze tent. Ik dacht: meteen meenemen, want dan vis ik later niet achter het net. We gaan op Samuels kamer een knus hoekje maken met een tipi, lampjes, schapenvachtje, kussentjes en boekjes. Hier kan hij lekker spelen en chillen. Deze tipi kost maar €14,95.

Zo, dit was het lijstje voor dit jaar. Heel veel babyspeelgoed kan de deur uit en plaats gaan maken voor dit nieuwe en leuke speelgoed! Ik ben benieuwd welk speelgoed jij vroeger mee speelde of waar jouw kinderen nu veel mee spelen. Aanraders zijn van harte welkom!

Liefs, Hanneke

Geplaats in categorie Geen categorie, Kinderen met tags , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *