Vitamine E creme – review

Ik ben in tijden niet zo enthousiast over een beauty-product geweest als nu. Daarom leek het me leuk om er een artikel aan te wijden. Een onderwerp dat niet zo vaak langs komt op tussen3zussen, maar dat leek me juist leuk en vernieuwend!

Ik ging vorige week Holland & Barret binnen, omdat ik opzoek was naar een natuurlijke litteken-crème (voor de littekens van mijn brandwonden op mijn voet). Na even zoeken besloot ik het de medewerker te vragen. Zij raadde meteen de vitamine E crème van Jacob Hooy aan. Ze vertelde dat dit goed is bij littekens, maar ook een hele goede dag- en nachtcrème is. Dat vond ik interessant klinken! Ik nam hem mee en bij de kassa bleek het ook nog is een budget crème. Ik betaalde maar €5,49 Voor 140ml. Een koopje!

Die avond besloot ik de crème meteen in gebruik te nemen. Ik smeerde mijn gezicht in en mijn voet. Het voelde heerlijk voedend en mijn huid was mega zacht. Dat alleen al voelde fijn.

Na twee dagen smeren merkte al meteen verschil bij mijn voet. Niet de littekens (ik denk dat die littekens langer de tijd nodig hebben), maar wel bij alle droge plekken op mijn voet. Door het lange verbinden van mijn brandwonden en dus mijn voet had ik last van voetschimmel gekregen. Dat was al snel weg  maar er bleven veel velletjes en droge plekken over. Deze velletjes waren minder en de huid voelde zacht. Zo snel verbetering? Geweldig!

Ik gebruik de vitamine E-crème ook als dagcrème. Ook daar vind ik hem heerlijk voor. Mijn huid voelt zacht en gevoed. Vitamine E werkt niet alleen goed voor het herstel van je huid, maar ook tegen rimpels. Ook dat zou de tijd moeten uitwijzen, maar als dat zo is ben ik een nog grotere fan!
Ook mooi aan dit product is dat hij Vegan is en niet op dieren getest, pluspunten!

Ik ben benieuwd welke dagcrème jij gebruikt, laat je het weten in de reactie?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , , ,

2 reacties op “Vitamine E creme – review”

  1. Anneke de jong schreef:

    Hioi Elize Dat lijkt mijn ook wel wat .Maar waar koop deze Bij de Etos of Kruitvat ? Laat het me weten .Groet Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *