Plog: een dagje shoppen in den Bosch

Wat een luxe dat het weer kan, samen shoppen! Met ons mondkapje paraat, de moedermelk uit de vriezer en een wensenlijstje in de aanslag, gingen we op pad. Kijk je mee naar een dagje shoppen met de zussen?

Ons eerste idee was om met de trein naar Utrecht te gaan, maar helaas zag Hanneke op de site van de NS dat de treinen niet reden. Jammer! Maar wij zijn niet voor een gat te vangen, dus bedachten een plan B! Met mondkapjes op mag je samen in de auto, dus een nieuw plan was zo gemaakt: we gingen naar Den Bosch. Daar zitten onze favoriete winkels ook en het is iets makkelijker te bereiden met de auto, dus een goed idee.

Klaar om te vertrekken!

Na de lunch gingen we op pad. Mondkapjes op een karren maar! Best even wennen vonden we, zo’n mondkapje op in de auto. Vooral de mondkapjes van stof maken het ademen wel wat zwaarder. We hadden opeens nog meer respect voor de mensen in de zorg die de hele dag met een mondkapje op moeten lopen!

Van te voren hadden we het erover naar welke winkels we sowieso wilden: Costes, Søstrene Grene , Rituals en Dille & Kamille stonden bovenaan onze wensenlijst. Maar we waren nog niet heel lang in Den Bosch voordat we hier al van afweken: we kwamen het winkeltje Swan tegen, wat van binnen nog leuker was dan het er van buiten uitzag. Elize en Marielle kochten er stoffen mondkapjes. Zeker een tip van ons als je naar Den Bosch gaat, is dit winkeltje te bezoeken. Ze hebben super veel leuke interieur spullen, babykleding, boekjes en sieraden.

Onze eerste bezoek was aan het winkeltje Swan

Oké, terug naar ons originele plan. We lieten ons niet meer verleiden door alle leuke winkels onderweg en gingen recht op de Costes af. Het duurde niet lang voor we alle drie met onze armen vol kleding stonden.

Hanneke heeft er haar handen vol aan

Het grote passen kon beginnen! Soms kwam de een met een item naar buiten, wat de ander ook wel wilde passen: best handig zussen met ongeveer dezelfde smaak! Uiteindelijk zijn we alle drie goed geslaagd!

Het kledinghokje van Marielle hangt ook goed vol

Na de Costes zijn we naar Søstrene Grene geweest, waar we ook veel moois gezien en gekocht hebben. Maar… van al dat shoppen krijg je trek. En laat nou naast de Søstrene Grene één van onze favoriete tentjes zitten: Yoghurt Barn. Daar hebben we heerlijk wat gegeten en gedronken. Nog een tip van ons als je er nog nooit geweest bent, ga er een keer langs, want echt alles wat zij op de kaart hebben staan ziet er zo lekker uit!

We namen alle drie een frozen yoghurt, heerlijk!
Heel lekker die rose limonade!

Time flies when you’re having fun, het was alweer bijna tijd om naar huis te gaan. Maar Elize en Hanneke hadden allebei nog een cadeau-bon van de Rituals en die moest natuurlijk verzilvert worden. Het was even zoeken, maar we hadden de winkel gevonden! Het was wel heel druk en daarom voelde het niet altijd Corona-prettig, maar Elize en Hanneke hebben allebei iets lekkers uit kunnen zoeken. Ondertussen vond Marielle weer zo’n schattige concept-store (tip nummer 3!)

Heel leuk, dit winkeltje WO!

En hup, weer onderweg naar huis. Elize reed terug terwijl Marielle op de achterbank zat te kolven. We hadden een geslaagd dagje shoppen achter de rug, heerlijk om weer even als zussen op pad te zijn en heerlijk om even zonder de kinderen ongestoord te kunnen shoppen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken naar ons shopdagje. Welke stad is bij jou favoriet om te winkelen en naar welke winkels ga je dan graag?

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *