3×3 leukste merken en winkels voor kinderkleding

kinderkleding, zara, H&M, Zeeman, kleden kinderen,Het is een feit. Als je eenmaal moeder bent koop je liever kleding voor je kind(eren) dan voor jezelf. Niet gek ook, want wat zijn er veel keuzes en zoveel leuke kinderkleding. Wij delen vandaag graag onze favoriete merken en winkels voor kinderkleding.

kinderkleding, zara, H&M, Zeeman, kleden kinderen,

Twee jurkjes van Zeeman, pakje en blouse van H&M.

Elize:
Stipt op nummer 1 is voor mij toch Zeeman. Voor kleren maar vooral die rompers! Die zijn echt geweldig. Ze zijn spotgoedkoop (€1,- tot €3,- per stuk en soms is er ook nog een aanbieding) en kwalitatief zijn ze ook supergoed. Ik koop het liefst die met korte mouwen of geen mouwen. Die met “spaghettibandjes” vind ik minder fijn. Toen Emma net geboren was hadden we ook een aantal overslagrompers van Zeeman. Die deden we vaak aan bij haar. Fijne rompers. Kleertjes daar kunnen ook héél leuk zijn, maar het is wel goed zoeken. Maar laatst vond ik ook een prachtige jurk daar (de 1e op de foto) dat wordt – denk ik – haar verjaardagsjurk!

H&M: H&M heeft ook zulke leuke kinderkleren. Je hebt daar verschillende stijlen en als ik goed kijk en zoek (love it, uren op de app dingen in mijn favoriete lijst gooien) vind ik altijd wel leuke dingen. Blousejes, leggings en andere leuke kleertjes.

Bambino: Een merk dat te koop is bij Kruidvat. Toen ik nog zwanger was kreeg ik een berg met kinderdingen van Hanneke (ideaal). Daar zaten ook heel veel bambino sokjes bij. Die dingen blijven goed zitten! Een life saver als je een bewegelijk kindje hebt!

Marielle:

Wat favoriete kleren van Boaz die bij Zara vandaan komen

Zara: Voor mij echt met stipt op nummer één voor babykleren is Zara. Al voor Boaz er was ging ik al wel eens op de babyafdeling bij hun kijken omdat ik het allemaal zo schattig vond. Nu nog steeds zie ik vaak zulke leuke dingen voor Boaz. De meeste kleertjes van hem komen er vandaan. Zo nu en dan hebben ze sale en dan probeer ik vooral mijn slag te slaan. De kwaliteit verschilt wel per keer vind ik, dat is wel een nadeel. Zo heeft Boaz een broekje waarbij telkens de naden losschieten. Verder ben ik groot fan, heerlijke kleertjes.

Bron foto: website House of Jamie

House of Jamie: Laatst kwam ik de site van House of Jamie tegen waar ze dikke sale hadden (nu nog 50% geloof ik). Wat een leuk kindermerk! Ik vind vooral de items met bruine streepjes voor jongens heel schattig. Voor Boaz heb ik een paar items in de sale gekocht (de normale prijzen vind ik zelf boven mijn budget) en daar ben ik heel blij mee. Goede kwaliteit en een fijne pasvorm ook

Bron: website Penatal

Prenatal Pure: Toen Boaz nog een mini was, kocht ik graag kleertjes van Prenatal. Vooral de Pure-collectie vind ik zo schattig voor jongens. Boaz heeft zijn eerste maanden een hoop van deze kleertjes aangehad. Zo zoet!

Hanneke:

Julia’s

Z8: met stip op nummer één staat voor mij het merk Z8. De kleding is niet goedkoop, maar zo ontzettend leuk vind ik het. Ik leerde het merk al kennen voordat Julia geboren werd en koop er regelmatig jurkjes en leggings voor haar. Ik probeer dit zoveel mogelijk in de sale of tweedehands te doen, want anders is het onbetaalbaar. Ook voor de jongens koop ik weleens wat van Z8, maar ik vind niet alles leuk voor hen. 

Jubel: Dit is een relatief nieuw merk en is de oudere zus van het merk Feetje baby. Ik ontdekte dit merk bij een kinderkledingwinkel in mijn eigen woonplaats. Ik kocht in de sale 3 hele leuke setjes kleding voor Julia en het staat haar geweldig! Super mooie kwaliteit en blijft ook na het wassen heel erg mooi. Ik zag de wintercollectie alweer voorbij komen en word er heel enthousiast van. Dit is een nieuw ontdekt merk voor mij, maar weet zeker dat ik hier nog veel van ga kopen. Het liefst ook weer in de sale of tweedehands, want het is niet goedkoop.

Name it: misschien valt het je al op: bij de twee bovenstaande merken scoor ik vooral meidenkleding. Waar haar ik dan de kleding vandaan voor mijn twee boys. Nou, eigenlijk overal en nergens. Voor jongens is het lastiger shoppen is mijn ervaring. Als ik ergens een leuk item zie, neem ik het mee. Ook koop ik weleens hele pakketten via Markplaats. Een echt allergaartje qua merken dus. Één merk waar ik wel op terugval is name-it. En dan met name voor de spijkerbroekjes. Die zitten gewoon heel mooi en blijven lang goed. Af en toe zijn ze in de sale en dan probeer ik ze te scoren. Voordeel bij deze broekjes is ook dat ze lekker smal vallen en dat is fijn bij Ezra, want die is best tenger. De name-it broeken probeer ik wel voor de net te houden en daarnaast wat goedkopere broeken bij Primark/H&M waar ze de gaten in kunnen kruipen en vallen. 

Kende je deze winkels en merken? Of heb je nog andere tips voor ons? Laat het vooral weten!

Liefs, Elize, Marielle en Hanneke!

Geplaats in categorie Kinderen met tags , , , , , , , , , ,

2 reacties op “3×3 leukste merken en winkels voor kinderkleding”

  1. Tat schreef:

    Het is al lang geleden dat mijn dochter zo jong was. Maar destijds bleven de kleertjes van Zeeman altijd mooi! Hoe vaak ik ze ook waste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *