This or That met de zussen

Afgelopen jaren hebben we al twee keer een this or that artikel geschreven voor jullie. Klik hier om het eerste artikel te lezen van anderhalf jaar geleden en hier om onze feestdagen this or that van vorig jaar terug te lezen. Met een this or that leren jullie ons net wat beter kennen en wij kunnen jullie ook beter leren kennen als je jouw antwoorden bij de reacties achterlaat. We zijn erg benieuwd! Deze this or that is gemixt. Met een aantal feestdagen vragen en random vragen.

1.Youtube of Netflix:

Hanneke: Dan kies ik toch voor Netflix denk ik. Ik kijk regelmatig YouTube filmpjes, maar van de series (en soms ook een filmpje) op Netflix kan ik zo genieten!

Marielle: Voor mij ook Netflix. Op YouTube kijk ik de laatste tijd eigenlijk bijna alleen nog maar de vlogs van Elize. Op Netflix staan zoveel leuke series, dat ik daar denk ik meer tijd aan besteed dan aan YouTube.

Elize: Youtube. Ik ben dol op Netflix, maar als ik écht moet kiezen, dan Youtube. Ik kijk en maak graag video’s. Dat geef ik niet op voor Netflix!
2.Online winkelen of fysiek winkelen:

Marielle:Toch het liefst fysiek winkelen. Online vind ik het toch moeilijk inschatten hoe de pasvorm is, het materiaal en hoe de kleuren in het echt zijn. Online shoppen voelt voor mij net als kleding passen in de winkel: meestal past het meeste toch niet of is niet mooi. En dat moet dan allemaal terug gestuurd worden. Doe mij dan maar een lekker dagje shoppen!

Elize: Hmm… voor kleding ga ik dan liever voor online. Je kan sorteren op wat je wilt, hoe duur en welke maat. Heerlijk. Ook heb je weinig fysieke winkels die extra lange broeken verkopen. 

Hanneke: Ik doe het beiden, maar ik vind het eigenlijk wel fijn om gewoon te passen en terug te kunnen hangen als iets niet staat of past. Dus dan kies ik toch voor fysiek winkelen. Daar komt nog eens bij dat ik volstroom met adrenaline als ik een winkelstraat binnenloop en buitenzinnig ben van enthousiasme als ik door de rekken struin bij mijn favoriete winkels. Dat ervaar ik veel minder als ik online shop.

3.Kerstballen: glas of plastic:
 
Elize: glas. We hebben dit jaar wel wat plastic ballen onderin gehangen vanwegen Emma, maar ik vind glas leuker. Wij vullen ook elk jaar een kerstbal met een briefje met onze hoogte en dieptepunten van dat jaar. Het idee is dan dat als de bal valt je het briefje mag lezen. Daar is geen LOL aan met een plastic bal, haha.
 

Hanneke: Vanwege de katten en met name jonge kinderen hadden wij lange tijd alleen maar plastic ballen. Sinds vorig jaar hebben we de bovenkant van de boom ingericht met glazen ballen en de onderkant van de boom met plastic ballen. Volgend jaar gaan we waarschijnlijk helemaal over naar glas. Ik vind glazen ballen net iets mooier staan. Ze glimmen zo mooi!

Marielle: Voor mij ook glazen ballen, al is het wel een risico met een kind in huis. Maar tot nu toe gaat het goed dit jaar. Ik heb nu een mix van plastic en glas en vind die van glas toch wel veel mooier.

4. IJs of chocolade:
 

Hanneke: Tricky question. Allebei super lekker en favoriet bij mij! Toch kies ik voor ijs. Dit is het eerste waar ik naar grijp als ik mezelf wil belonen of een beetje hormonaal ben. En dan vooral Ben & Jerry;s met heel veel chocolade. Ah….toch weer die chocolade…..

Marielle: Chocolade, definitely. Ijs is ook lekker hoor, maar dan kom ik over het algemeen toch vaak weer uit op chocolade-ijs. Al is een splitje op een warme zomerdag ook héérlijk. Maar chocolade wint toch…

 
Elize: Chocolade ijs? Dit is een keuze die niet gemaakt kan worden. 
 
5.Chauffeur of passagier:
 
Elize: Passagier! Ik kan autorijden ,maar het is iet in meest favoriete ding. Ik vind het veel relaxter om bijrijder te zijn. 
 

Marielle:Passagier. Als ik met Johan in de auto zit, rijdt hij 99 van de 100 keer. Ik kan echt heerlijk ontspannen als ik bij iemand in de auto zit (mits er een veilige rijstijl is uiteraard ;-)). Ik had dat vroeger ook al, nergens dutte ik zo lekker als in de rijdende auto.

Hanneke: Op grote afstanden vind ik het heerlijk om passagier te zijn. Kleine stukjes rijd ik heel graag zelf.

6. Dansen of zingen:

Elize: oei. Ik vind beide echt leuk. Maar als ik echt moet kiezen ga ik voor zingen. Ik kan niet zo goed zingen als mijn zussen, maar leuk is het wel. Ik zing vaker dan dat ik dans. Maar ik vind beide erg leuk om te doen.

Hanneke: Marielle en Elize weten dit wel. Ik ben echt motorisch en ritmisch gestoord als het op dansen aankomt. Hierdoor vind ik het ook niet zo leuk. Zingen doe ik wel enorm graag! Dus deze keuze is makkelijk voor mij!

Marielle: Ik hou van zingen, dat doe ik elke dag wel meerdere keren. Ik zou echt een minder fijn leven hebben zonder muziek en zang. Dansen is ook fijn op zijn tijd, maar zingen is een eerste levensbehoefte voor mij.

6. Kerstboom: bont versierd of rustig:
 

Hanneke: Een beetje van beiden. Wij hebben altijd heel veel kerstballen in de boom hangen. Dat vind ik mooi. Maar daarnaast ook wat gekke ballen tussendoor (een dino, een hondje enz.).

Marielle: Ik denk dat ik meer neig naar rustig dan naar bond. Ik hou er wel van als het allemaal een beetje matcht. Al heeft Elize bijvoorbeeld haar boom helemaal vol hangen met allemaal te gekke kerstballen en dat kan ik zeker ook waarderen!

Elize: Bont! Wij hebben letterlijk alle kleuren van de regenboog. We hebben verschillende figuren in onze boom. Denk aan een rookworst, een fiets, een avocado en een regenboog. Hoe fouter de bal hoe leuker ik het vind.
 
7.Goud of zilver:

Marielle: Goud. Zowel wat betreft sieraden, als in huis.

Elize: Zilver. Ik heb beide in mijn collectie (want met een sieraden webshop moet je wel beide dragen en promoten), maar zilver staat mij gewoon mooier.

Hanneke: Zilver.

8. Zomer of winter:

Elize: Hm.. Ik denk dat ik wel voor zomer ga (want ik haat de winterdip), maar ik wil dan niet de zomers waar het superwarm is. Ik kan daar gewoon zo slecht tegen!

Hanneke: Ik ben gek op de zomer! Winter vind ik ook wel leuk, maar dat komt vooral door de leuke feesten en dat er misschien ook sneeuw valt. Sneeuw vind ik geweldig! Verder vind ik de winter niet zoveel aan. In het voorjaar en zomer heb ik altijd veel meer energie en vind ik het zo fijn om buiten te zijn!

Marielle:Zomer! Ik hou van de zon, daar word ik instant vrolijk van. Zwemmen, ijsjes, rokjes en slippers aan; ja ik hou ervan! De winter vind ik ook wel leuk, vooral met kaarsjes aan, maar ik ben echt een koukleum eerste klas, dus dat is niet fijn in de winter!

9.Spreken of luisteren:

Hanneke: Als je me soms hoort praten, zou je het niet zeggen, maar ik luister eigenlijk liever dan ik spreek. Vooral in grote groepen of bij mensen die ik nog niet zo goed ken. Ik vind het leuk om het verhaal van een ander te horen en door door te vragen meer over deze persoon te weten te komen.

Marielle: Voor mij ook luisteren, al kan ik als ik op mijn praatstoel zit, wel ook het hoogste woord hebben. Maar luisteren, een echt goed gesprek voeren met iemand, daar word ik blij van.

Elize: Luisteren. Ik praat en vraag liever naar het verhaal van de ander, mijn verhalen ken ik toch al, haha!

10. Jaar: 2020 of 2021

Marielle: Hoewel 2020 een enorm gek en vervelend jaar was door Corona, kijk ik er met een enorm warm gevoel op terug. Het was het eerste jaar met onze Boaz, waardoor we noodgedwongen veel meer met hem thuis waren dan eigenlijk de bedoeling was. Ik heb daar zo van genoten. Hopelijk wordt 2021 ook zo’n mooi jaar voor ons als gezin, maar ik hoop vooral dat alles ook meer “normaal” wordt en we weer samen kunnen zijn met alle mensen om ons heen, want dat mis ik heel erg.

Elize: 2021. 2020 was echt een k*t jaar. Ik hoop dat we in 2021 weer onze vrienden en familie kunnen knuffelen, feestjes kunnen vieren en het leven weer een beetje meer normaal wordt. maar dat is alleen maar hopen voor nu…

Hanneke: 2020 was wel een gek jaar hoor, maar ik ben stiekem wel bang dat 2021 ook een gek jaar wordt. Ondanks de gekte van dit jaar ben ik gegroeid als mens en zijn we als gezin enorm naar elkaar toegegroeid. Dat had ik niet willen missen. Ik kijk uit naar het jaar dat komt, maar dit jaar had ook heel veel mooie dingen. Ik kies dus niet 🙂

Dat was ‘m alweer. Wij vonden het erg leuk om onze antwoorden voor jullie op een rijtje te zetten. Laat gerust jouw antwoorden achter bij de reacties. Dat vinden we erg leuk om te lezen. We wensen je een hele fijne jaarwisseling toe en we hopen dat je ook in 2021 weer gezellig meeleest met onze artikelen.

Veel liefs van de drie zussen

Geplaats in categorie Personal met tags , , , , , , , , , , ,

2 reacties op “This or That met de zussen”

 1. Desiŕé schreef:

  1.Youtube of Netflix:
  YouTube op bed en dan in slaap vallen.

  2.Online winkelen of fysiek winkelen:
  Dit jaar meer online. Van de favoriet kledingmerk weet ik de pasvorm wel. De winkels in het centrum bezoek ik meestal om te voelen of stoffen goed voelen.
  Voor het interieur moet ik wel op pad. Dat inspireert mij meer.

  3 kerstballen: glas of plastic:
  Degenedie ik op grond wilde laten stuiteren was van glas.

  4. IJs of chocolade:
  Chocolade kopen we gelijk als de reep op is. Voor ijs hebben we niet altijd ruimte in de vriezer. Er wordt hier veel gebakken, gekookt en ingevroren.

  5.Chauffeur of passagier:
  Geen rijbewijs

  6. Dansen of zingen:
  Dansen of luisteren naar de tekst en sfeer.

  6. Kerstboom: bont versierd of rustig
  Rustig, de boom is klein.

  7.Goud of zilver:
  Zilver zit in mijn kleurenkaart, in mijn interieur en vind ik mooi.

  8. Zomer of winter:
  Doordat het lang licht is vind ik de zomer fijn.

  9.Spreken of luisteren:
  Luisteren en dan even een goede opmerking maken.

  10. Jaar: 2020 of 2021
  Vanaf 2020 woon ik samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *