Mijn week in 7 outfits (Veel tweedehands!)

tweedehands outfit, outfit of the day, OOTD, tweedehands outfit,Geïnspireerd door Hanneke leek het mij ook leuk om mijn outfits van de afgelopen week met jullie te delen. Ik vond het bij Hanneke zó leuk om te zien, dus vandaag mijn beurt! Ik draag graag tweedehands kleding, dat ga je deze week ook terug zien. Ik koop mijn tweedehands items graag via Vinted en in de kringloop. Laten we snel naar alle looks gaan kijken!

tweedehands outfit, outfit of the day, OOTD, tweedehands outfit,Maandag: maandag was tweede pinksterdag. We hadden een lekker rustig dagje gepland. Een luie ochtend, met veel schoonmaken, en in de middag gingen we even langs mijn ouders, gezellig! Ik had zin om mijn tweedehands broek aan te doen. Deze kocht ik een tijdje geleden in en kringloop en ik ben er zo blij mee! Mijn eerste tweedehands broek ooit, best een uitdaging met mijn lengte! Ik besloot om er een tweedehands blouse op te dragen. Het leek me leuk, maar gedurende de dag voelde ik me een beetje als Chandler uit Friends, haha! De volgende keer kies ik toch weer voor een wat strakkere top!

tweedehands outfit, outfit of the day, OOTD, tweedehands outfit,Dinsdag: Dinsdag werkte ik de hele dag. Ik werk op een BSO en er was een studiedag, leuk! Ik ging voor mijn lievelings jasje. Deze scoorde ik alweer heel wat jaartjes geleden. Ik organiseerde toen een kledingruil met een groep mensen om geld op te halen voor het goede doel. Ik vond toen dit jasje en sinds dien draag ik het geregeld. De kleur, de schoudervullingen en hoe hij valt vind ik echt geweldig! Ik draag hem met een wit hemdje en een skinny jeans van New Look. Ik maak de look af met wat mooie sieraden van mijn webshop en die ik zelf heb gemaakt!

tweedehands outfit, outfit of the day, OOTD, tweedehands outfit,Woensdag: dit was een enorme druilige dag. Ik ben gegaan voor dezelfde jeans als gisteren (het voelt echt als een overwinning als ik een kledingstuk twee dagen aan kan, haha!) Op de jeans heb ik een oversized shirt van Chiquelle gedaan. Mijn haar was bijna toe aan een wasbeurt, dus ik hem een hoge knot in gedaan met een haarband. Staat altijd leuk! Ook draag ik een tweedehands regenjas die oorspronkelijk van Zara komt.

tweedehands outfit, outfit of the day, OOTD, tweedehands outfit,Donderdag: weer een regenachtige dag. Tijd voor wen vrolijke outfit, dacht ik zo! Ik ben gegaan voor dit mooie tweedehands blouseje en een flaired jeans van Topshop. Om de outfit nog meer op te fleuren heb ik weer wat zelfgemaakte kettingen toegevoegd én (zoals elke dag) weer mooie bedels uit mijn Shop.

Vrijdag: Deze dag droeg ik niet zomaar een outfitje. We hadden een bruiloft! Wat een feest! Dit is natuurlijk het moment om helemaal uit te pakken met mooie kleding en make-up. Ik draag de jurk die ik op Marielle’s bruiloft aan had. Hij zat, na een aantal jaar én een zwangerschap, wel wat strakker, maar het ging prima. We hebben Emma niet meegenomen (we mochten ook naar de kerkdienst komen, dat leek ons geen goed idee met dreumes, haha) Maar we hebben haar wel een mooie jurk aangetrokken. Deze scoorde ik via Vinted voor haar. Daniël droeg zijn pak, zó mooi!

tweedehands outfit, outfit of the day, OOTD, tweedehands outfit,Zaterdag: Vandaag was het dan eindelijk lekker weer! Ik ging met mijn moeder, die op Boaz paste even naar een strandje in de buurt. Heerlijk! Ik koos weer voor de flaired jeans van Topshop en deze prachtige blouse die ik vorig jaar in Frankrijk bij Mango kocht. De mouwen vind ik vooral heel erg mooi!

Zondag: Weer een mooie dag vandaag, heerlijk! Ik kon niet goed kiezen of ik mijn nieuwe-tweedehands-jurk aan wilde doen of mijn nieuwe rok. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de jurk. Hij is zo vrolijk en zwierig. Ik hou ervan! We hebben heerlijk genoten van het lekkere weer!

Wow, als ik het zo allemaal nalees besef ik me weer dat ik echt vaak tweedehands dingen draag. Dat vind ik echt leuk. Het zijn stuk voor stuk allemaal pareltjes die mijn kledingkast echt uniek maken. Voor jullie wat minder leuk, je kan niet even doorklikken om hetzelfde item te scoren, maar ik zeg ga lekker neuzen op Vinted of in een kringloop!

Draag jij vaak tweedehands kleding?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Geen categorie, Vrijetijd met tags , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *