Wat een dilemma!

Je kent ze vast wel, vragen waarbij je stellig moet kiezen voor het één of het ander. Het slaat nergens op, maar is toch best leuk om te doen! Wij hebben een aantal dilemma’s bedacht waar we zelf op reageren en Hannekes dochter doet deze keer ook mee. Ook jij kan natuurlijk lekker meedoen via onze template op Instagram en Facebook. Have fun en deel je ingevulde template vooral met ons. Dat vinden we heel leuk!

1. Altijd een slechte adem hebben of altijd scheten laten:

Julia: Ik zou liever een slechte adem hebben, want dat heb ik nu ook al vaak.

Hanneke: Allebei verschrikkelijk haha. Anderen opzadelen met mijn lichaamsgeuren vind ik echt ellendig. Hmmmm dan kies ik toch maar voor altijd scheten laten en dan hopen dat ze niet al te hard stinken.

2. Altijd een steentje in je schoen hebben of altijd op hoge hakken lopen:

Julia: ik zou liever een steentje in mijn schoen hebben. Als het dan een plat steentje is dan voel je er toch niet zoveel van en is het niet zo erg.

Hanneke: op hakken lopen gaat mij zeer slecht af en zou echt een kwelling zijn. Dan dus liever een steentje. Ook heel irritant, maar wel te doen.

3. Nooit meer Social Media gebruiken of nooit meer een film/serie kijken:

Julia: Nope, geen social media! Dat is veel erger dan geen film of serie kijken. Ik kan niet zonder social media.

Hanneke: Social Media kost mij best veel tijd en ik vraag me soms af wat het voor meerwaarde heeft. Echt met elkaar communiceren is toch het best. Dus afkicken maar en alleen lekker naar leuke films en series kijken.

4. Nooit meer pizza of nooit meer patat:

Julia: Dit is zo’n moeilijke keuze! Doe maar nooit meer patat.

Hanneke: Hetzelfde als Julia: Nooit meer patat.

5. Altijd moeten niezen of altijd de hik hebben:

Julia: De hik hebben is zo vervelend, dan zou ik dus liever niezen.

Hanneke: niezen voelt soms best wel als een opluchting voor mij, een fijn gevoel. De hik vind ik altijd schijtirritant. Mijn keus is duidelijk denk ik 🙂

6. Nooit vakantie hebben of nooit weekend hebben:

Julia: dan heb ik liever nooit vakantie. Het weekend is een soort minivakantie, maar wel lekker elke week. In plaats van op vakantie gaan, gaan we dan gewoon lekker een paar weekendjes per jaar weg.

Hanneke: ik houd wel echt van een lange vakantie. Heerlijk genieten en uitrusten. Hier laad ik zo van op. Dus ik kies voor nooit weekend hebben.

7. Liever meedoen aan een datingshow of aan een survivalprogramma:

Julia: ik houd niet zo van survivallen, dus dan heb ik liever een datingshow….maar wat is een datingshow dan?! Ik vind het allebei verschrikkelijk! Maar nu ik weet wat een datingshow is ga ik dan toch maar voor het survivalprogramma.

Hanneke: ik houd van Expeditie Robinson! Maar zelf ben ik echt motorisch gestoord met de conditie van een druif. Een datingshow lijkt me heel ongemakkelijk, omdat heel Nederland meekijkt, maar ik houd wel van romantiek. Ik ga dus voor de datingshow.

8. Op vakantie naar de zon of naar de sneeuw:

Julia: dan zou ik toch kiezen voor de zon. Mij lijkt Italië heel leuk!

Hanneke: die keus is in tegenstelling tot de vorige vragen makkelijk gemaakt. De zon natuurlijk! Heerlijk!

9. Op een legoblokje staan of je elleboog stoten (stroombotje):

Julia: oooowww, dan heb ik liever op een legoblokje staan. Het is er maar eentje, dus dat moet vast meevallen qua pijn toch?

Hanneke: Ik weet van beiden uit ervaring dat het geen pretje is. Stroombotje doet maar even flink pijn, legoblokje kan je langer last van houden. Dus kies ik voor het stroombotje.

10. Nooit meer zweten of het nooit meer koud hebben:

Julia: Nooit meer zweten. Die geur is echt…..bleggg…..

Hanneke: Zweten vind ik echt heel vies altijd. De kou kan je je meestal wel tegen kleden (tenzij het -10 graden is, maar dat is het hier in Nederland zelden). Ik ga voor nooit meer zweten.

11. Je mag alles alleen nog maar met mayonaise eten of je mag alleen nog maar desserts eten:

Julia: het lijkt me echt vies om bijvoorbeeld een koekje met mayonaise te eten, dus dat wil ik liever niet. Ik ga dus voor de toetjes.

Hanneke: ik houd van toetjes. Dat zou mijn ideale wereld zijn als ik alleen maar toetjes mag eten!!

12. Je hebt een jaar lang geen internet of je moet een jaar lang zonder deken slapen:

Julia: een jaar lang zonder deken slapen. Ik heb toch een onesie, die is heel warm.

Hanneke: zonder deken, slaap ik voor geen meter. Ik heb dat gewicht op mijn lijf gewoon nodig ofzo. Zonder internet wordt wel een zware dobber, maar ik kies dan toch voor een goede nachtrust.

13. Heb je liever geen slaap of geen eten nodig:

Julia: slapen is anders dan een dutje doen. Dus dan heb ik liever geen slaap en kan ik wel tussendoor een dutje doen.

Hanneke: Ik zou het echt missen als ik niet kan eten. Eten is fijn en leuk. Maar slapen vind ik ook echt oprecht een hele fijne bezigheid. Dit is voor mij een moeilijke keus. Eeehm……ik kies voor geen slaap.

14. Elke dag make-up dragen of nooit make-up dragen:

Julia: liever elke dag make-up dragen. Mag ik morgen dan make-up op mama, die rode lippenstift?

Hanneke: Ik vind make-uppen heel leuk om te doen. En ik vind mezelf er dan net wat frisser en verzorgder uitzien. Wel een klusje om het iedere dag te gaan doen en misschien wat minder goed voor mijn huid, maar hee een leven zonder make-up is niks, dus dan maar zo. En nee, Juul morgen mag je geen make up op.

15. Een persoonlijke chef in huis of een schoonmaker:

Julia: een persoonlijke chef. Je kan ook zelf het huis schoonmaken en ik heb natuurlijk ook een moeder die het kan doen. Ik heb het eigenlijk allebei al.

Hanneke: Elke week weer dat hele huis door om alles schoongemaakt te krijgen. Ik word er echt niet blij van. Een gratis schoonmaker is heel heel welkom in mijn huis. Een persoonlijke chef heb ik niet nodig, ik regel alles om het huishouden heen wel lekker zelf.

Dat waren ze weer. We hopen dat jullie het leuk vonden om onze overpeinzingen over deze dilemma’s te lezen en het lijkt ons leuk als jullie ook gaan kiezen uit deze ”’duivelse dilemma’s”.

Veel liefs van Elize, Hanneke en Julia

Geplaats in categorie Geen categorie, Vrijetijd met tags , ,

2 reacties op “Wat een dilemma!”

  1. Jannienke kenters-Breman schreef:

    ik kan helaas niks aan klikken of moet je per vraag overnemen , wat leuk dat Julia nu tijdelijk even mee doet

    • Hanneke schreef:

      Je kan de afbeelding downloaden op je telefoon of laptop en er dan in tekenen. Dan kan de afbeelding weer in de reacties gezet worden. Leuk he dat jullie een keer gastblogger was. Ze vond het erg leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *